Halloween inspiration!

NOTD – Spookytown!

Jeg tror det her er det sværeste sæt negle jeg har taget billeder af.. Der kom ikke meget lys ind, og det skulle jo heller ikke reflekteres fra neglene, ellers ville man ikke kunne se hvad der var på dem. Det lykkedes mig dog at få to nogenlunde billeder, hvor I kan se hvad designet forestiller. Jeg er ikke helt tilfreds med dem, så jeg glæder mig allerede til at lave et nyt sæt! Hvad synes I, at der skal på næste gang? 🙂

English recap: This was probably one of the most difficult shoots ever.. There wasn’t much light shining into the room, which made it hard to get the perfect shot. I did however get two pictures that were good enough to show you. I wasn’t completely satisfied with this design, so I can’t wait to get started on a new one! What nails should I do next? 🙂

DSC_0024

DSC_0038

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween inspiration!