OOTD - Fringes and Denim!

Blood Splatter Nails!

Endelig er det blevet oktober! Jeg tror faktisk, at efterår er min yndlings årstid. Jeg elsker farverne, moden og selvfølgelig Halloween! Derfor står hele oktober på skræmmende negle designs, og jeg har startet ud med en “klassiker” hvis jeg selv skal sige det. Jeg har lavet de her blod splatter negle hvert år siden jeg gik i gang for nogle år siden, for de er simpelthen så nemme at lave, og det ser så sejt ud! Hvilke negle synes i, at jeg skal lave næste gang? 🙂

English recap: It’s finally October! I think fall is my favorite time of the year, cause I just love the colours, the fashion and of course Halloween! That is why this whole month, I’m going to make some scary nail designs. I’m starting out with a classic if I have to say it myself. I have been making these nails every year since I started a few years ago. These are just so easy but cool at the same time! Which ones should I do next time? 🙂

DSC_0001

DSC_0005

DSC_0019

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD - Fringes and Denim!