OOTD - Date Night!

OOTD – Fringes and Denim!

Hej allesammen! Jeg er blevet rigtig glad for min jakke med frynser, og bruger den så tit jeg kan. Det er jo ikke fordi den passer til alle mine outfits, så jeg må udnytte den så tit jeg kan! Billederne er altså ikke de skarpeste, eftersom det er min kæreste der har taget dem. Han er lidt ny i faget, men heldigvis har jeg fået en tripod, så jeg (næsten) selv kan tage mine billeder 😉

English recap: I have become really happy about my fringe jacket, and I use it as often as I can. I doesn’t go with everything in my wardrobe, so I have to take advantage of it, when I wear an outfit that goes with it. The pictures are not the finest, since my boyfriend shot them.. He’s kinda new to it. Luckily, I just got a tripod, which means that I can (almost) shoot the pictures myself 😉

DSC_0955

DSC_0967

DSC_0979

Jacket: Buch Copenhagen – Shirt: Asos – Jeans: H&M – Boots: Zign

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD - Date Night!