Last summer outfit!

Blobbicure!

Hej allesammen! Det er efterhånden noget tid siden, at jeg har lavet et negledesign, og jeg ville gerne lave lidt inden jeg går i gang med oktobers halloween designs. For en uges tid siden så jeg et billede på Instagram af det såkaldte “blobbicure” og jeg måtte bare prøve! Det skal lige siges at der er større kontrast i virkeligheden end på billederne 😉 Har i prøvet blobbicure før?

English recap: Hey everybody! It has been a while since I did some nail art, and I wanted to get started before I begin working on my Halloween designs for October. I saw a picture of “blobbicure” on Instagram, and I had to try it! Have you done this before? 🙂

DSC_0926

DSC_0931

 

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Last summer outfit!