New in: fall boots!

Last summer outfit!

Kan i mærke at det er ved at blive efterår? Jeg synes allerede at det er blevet koldere, og det er i hvert fald begyndt at blæse en del! Inden vi skal til at finde sweatre og støvler frem, vil jeg lige vise jer et sidste sommer outfit. Billederne er taget for en måneds tid siden, på en skøn og solrig lørdag. Neglene er jeg rigtig glade for! Selvom de er så simple, ser det så fint ud med kombinationen af rød og sølv. 🙂

English recap: Can you feel autumn coming? I can’t wait to get my boots and scarves out, but before that, I want to show you one last summer outfit. The pictures were taken about a month ago, on a beautiful and sunny day. I am so happy about my nails, even though they are very simple. The red and silver just go so well together! 🙂

_DSC0855

_DSC0876  _DSC0880

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: fall boots!