Metallic Tattoos!

New in: Fringe jacket!

Sommerens udsalg er så småt ved at være forbi, og selvom jeg virkelig har prøvet at holde mit shoppe forbrug på et minimum, fandt jeg dog et par ting, som jeg godt kunne tillade mig selv at købe. En af dem er denne super flotte jakke. Frynser er normalt slet ikke min ting, og ud over den her ejer jeg slet ikke noget med frynser. Nogle gange er det dog meget rart at købe noget uden for sin comfort-zone, og for 54 kroner gør det altså ikke noget, hvis jeg kun får brugt den et par gange! Har i fundet nogle gode tilbud hen over sommeren? 🙂

English recap: The summer sales are ending now, and even though I tried to spend as less money as possible on shopping, I did find a few things. One of them is this great fringe jacket that i bought for less than $10! Fringes are not usually my thing, but for that price I don’t mind it if I only get to wear it a few times 😉

_DSC0834 _DSC0835

 

Jacket: Buch Copenhagen

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Metallic Tattoos!