Brother Veilles!

NOTD – Neon orange!

Imens i læser dette nyder jeg det (forhåbentlige) gode vejr i Norge. 9 dage uden internet.. Puha, det bliver en hård én! Jeg tager heldigvis en masse bøger og magasiner med, og så skal jeg selvfølgelig hygge mig rigtig meget med min familie og min søde kæreste. Vi har årsdag den 3/8 og jeg glæder mig som en sindssyg! Jeg har forberedt en gave, købt chokolade og bobler, og så overvejer jeg også at lave nogle hjerteformede macarons til ham. Jeg er ikke ligefrem en haj i et køkken, men jeg har prøvet macarons før, så jeg krydser fingre for at det går 😉

Her ser i de negle jeg havde til min farmors fødselsdag tidligere på måneden. Selvom de er så simple, synes jeg at de blev rigtig fine!

English recap: As you are reading this, I’m enjoying the (hopefully) good weather in Norway. I’m going to spend some time with my family and boyfriend, and I can’t wait! Our 2 year anniversary is on August 3rd, and I have everything planned out. I have bought a gift, some chocolate, champagne, and I’m thinking about making some heart-shaped macarons. I really can’t cook or bake, but I have tried macarons a few times before, so I hope I can manage 😉 These were my nails at my grandmothers birthday. I think they are cute even though they are so simple!

_DSC0674

 

_DSC0675

Nail polish: Ciaté “Hopscotch”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brother Veilles!